17.8 C
Bredene
zondag, 22 mei 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsOverleg leidingwater leidt tot concrete actie

Artikel

Overleg leidingwater leidt tot concrete actie

Burgemeester Steve Vandenberghe, 1e schepen Erwin Feys en schepen Kristof Vermeire hebben vrijdagavond namens het gemeentebestuur een delegatie ontvangen van de gezinnen die recent problemen hebben ondervonden ingevolge de kwaliteit van het leidingwater in Bredene.

In een constructief gesprek hebben deze inwoners, woonachtig in diverse delen van Bredene, uitgebreid de problemen toegelicht. De gemeente stelde duidelijk dat ze de inwoners met raad en daad zal bijstaan in het zoeken naar een billijke oplossing.

Er werd afgesproken dat er begin volgende week een grondige enquête zal worden uitgevoerd. Begin volgende week zal hiervoor een enquêteformulier ter beschikking worden gesteld op de gemeentelijke website en de diverse sociale media.

Het is immers essentieel dat de problemen zo volledig mogelijk in kaart worden gebracht. Bovendien zal het gemeentebestuur ook een gespecialiseerd labo aanstellen om op diverse plaatsen analyses te doen van het leidingwater en de kalkafzetting in de installaties.

Het gemeentebestuur laat zich in dit dossier bijstaan door het advocatenkantoor Van Steenbrugge. Binnen dit advocatenkantoor zal Johan Vande Lanotte dit dossier behartigen.

Vragen?

Yannick Wittevrongel 0498/88 50 10

Vorig artikelJeugdjournaal
Volgend artikelWintertijd

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Infomoment cybercrime

Computers en internet zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Jammer genoeg gebruiken criminelen dit anonieme medium dan ook heel graag om...

Betsy for Jaan

Bestel nu de 'Gin For Jaan', ten voordele van Boccia-atleet @Jaan Peene. Er zijn slechts 200 flessen gestookt!!! Bestellen kan hier https://bit.ly/3sHlUfs

Nieuws voor alle ijverige studenten

De jeugddienst heeft een nieuwe jeugdconsulent, Dieter! Hij zorgde ervoor dat je kan blokken in de bib en jeugddienst.Tijdens de blokperiode (vanaf 23/05 t.e.m....

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg