Ongewone zomer, buitengewone beelden’ in het MEC Staf Versluys

0
426
Fototentoonstelling

De fotowedstrijd ‘Beleef Bredene’ deed de voorbije maanden tal van prachtige beelden in het straatbeeld en op sociale media verschijnen. Het gemeentebestuur en het AGB Staf Versluys brengen de mooiste beelden dit najaar samen tijdens de tentoonstelling ‘Ongewone zomer, buitengewone beelden’.


“Het idee achter de fotowedstrijd was simpel: we vroegen onze inwoners en toeristen om Bredene tijdens de coronazomer op andere manier te beleven. En dat werd een bijzonder groot succes: ruim 2.000 foto’s werden ingestuurd”, zegt burgemeester Steve Vandenberghe. 100 winnaars ontvingen reeds een bon van 30 EUR die kan besteed worden bij een lokale handelaar. Maar Bredene organiseert met de mooiste beelden nu ook een fototentoonstelling in het MEC Staf Versluys. “Ruim 200 beelden worden in de kijker gezet. De tentoonstelling, onder de noemer “Ongewone zomer, buitengewone beelden”, loopt vanaf vrijdag 16 oktober in alle zalen van ons cultureel centrum”, verduidelijkt schepen van toerisme Alain Lynneel.


‘Ongewone zomer, buitengewone beelden’ – vanaf vrijdag 16 oktober tot en met zaterdag 28 november. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van het MEC Staf Versluys.