Nu is ook de Pakkende solidariteit – actie afgelast

0
262
kerstreveillon

De 44 editie van het traditionele en gratis kerstreveillon In Bredene kan dit jaar niet plaats vinden in Bredene op 24 december a.s.

Maar nu dient door de uitbreiding van de corona-maatregelen ook het plan B te worden afgelast laat voorzitter Jens Vanhooren van het kerstreveillon ons met pijn in het hart weten. “ Inderdaad het was de bedoeling dat alle allleenstaanden van boven de 60 jaar en de koppels waarvan beiden 65 jaar zijn, zich gingen mogen inschrijven voor de actie Pakkende solidariteit. Maar door de nieuwe maatregelen kunnen wij de veiligheid van de 70 vrijwilligers en de deelnemers niet meer garanderen. “ Dominique Van Deursen Voorzitter van VZW BONO : “ Er werd reeds enorm veel werk verzet voor de nieuwe activiteit. De initiatiefnemers van het eerst uur ere-burgemeester Willy Vanhooren en Norbert Haeck hadden hun medewerking toegezegd en eveneens Burgemeester Vandenberghe en Arnold Spegelaere en vele sponsors steunden uit solidariteit.”

Tijdens het weekend werd alles nu noodgedwongen afgeblazen en in Bredene blijven de medewerkers en 70 vrijwilligers nu een beetje verweesd achter besluit Jens Vanhooren.