Horecabeurs groot succes

0
509
Standhouder horecabeurs

Het was op de koppen lopen tijdens de twaalfde horecabeurs. Zowel de standhouders als het publiek waren lovend over deze editie. Uiteindelijk had de beurs 6962 bezoekers, een duizental meer dan vorig jaar, en er waren 183 standen met 840 standhouders op een oppervlakte van maar liefst 7000 m².

Just Water van D-Drinks won de derde heureka-award. Zij zijn een unieke speler op de watermarkt. Just Water van D-Drinks is niet in plastieken flesjes te vinden maar wel in een kartonnen verpakking met een dop gemaakt uit suikerriet. De ecologische afdruk is maar liefst 70% lager dan bij plastieken flesjes.

Ook werden er diversie opleiding aangeboden door Horeca Vlaanderen (Starten in de Horeca en Overlaten of stopzetten van een horecazaak) en Vives (Blurring the new sales? En Menu-engineering)

Schepen Alain Lynneel en zijn team onder leiding van Magali Vanhaeren mogen alvast een dikke pluim op hun hoed plaatsen met deze feilloze editie. Alvast een dikke proficiat en met veel enthousiasme kunnen ze beginnen aan de volgende editie.