Eva van Vastgoed Vanhoye wint Huizenjagers

0
1519
Eva met haar trofee en de andere kandidaten

Opzet van het programma: drie gepassioneerde makelaars openen in het VIER-programma ‘Huizenjagers’ de jacht op het ideale huis voor hun klanten. Eén van hen kan daarbij de titel van beste makelaar in de wacht slepen. Deze week nam Eva van Vastgoed Vanhoye het op tegen twee andere makelaars uit de regio Kust.

Elke dag krijgen de makelaars een andere opdracht. Per huis wordt er een rondleiding gegeven waarna de klanten de makelaar beoordelen met een score op tien. Na vier dagen en dus vier beoordelingen wordt een eindstand opgemaakt. De makelaar met de hoogste score wint. Indien één van de klanten een bod doet op een huis, krijgt de desbetreffende makelaar tien extra punten.

Voor het kantoor van Vastgoed Vanhoye stond donderdag een tent, waar de drie makelaars, collega’s, familie en vrienden de laatste aflevering op televisie volgden.

Eva kreeg deze week de hoogste score en kreeg ook een bod op twee van de getoonde huizen. Ze kreeg dus bovenop haar eindscore nog eens twintig extra punten. De trofee ‘Huizenjagers regio Kust’ prijkt voortaan op het bureau van Vastgoed Vanhoye.

Nieuwsbredene.be wenst Eva een dikke proficiat en veel succes met haar zaak.