Dinsdagmarkt is terug

0
336
Route markt

Morgen neemt de markt opnieuw zijn plaats in op het marktplein, maar deze zal er de komende weken wel anders uitzien dan u gewoon bent.

Er wordt gewerkt met twee opstellingen waarbij de voedings- en bloemenkramen elke week kunnen plaatsnemen en de niet-voedingskramen om de twee weken.

Om de social distancing te garanderen werden een aantal maatregelen genomen:

1.De ingang van de markt wordt in de Kapelstraat voorzien t.h.v. de minigolf en een uitgang t.h.v. de Rozenlaan. Aan zowel de in- als de uitgang worden middelen ter beschikking gesteld voor de noodzakelijke handhygiëne.

2. Er zal een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten worden op de markt, dit in overeenstemming de voorschriften van de Federale overheid hieromtrent.

3. Om eventuele wachtenden te kunnen opvangen wordt, tussen de in- en de uitgang, een wachtrij voorzien op het voetpad langsheen de Kapelstraat. Zowel in de wachtrij als op de markt zelf dient ten allen tijde een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon te worden aangehouden, de looprichting zal zoveel mogelijk met pijltjes worden aangebracht op de grond en dient gerespecteerd te worden.

Ten slotte willen we nog eens benadrukken dat er bij voorkeur individueel dient gewinkeld te worden. In afwijking van het tweede gezinslid, mag een volwassene de minderjarigen die onder hetzelfde dak wonen of een persoon die nood heeft aan begeleiding, vergezellen.

Omdat de organisatie van de markt op het volledige marktplein doorgaat dient het algemeen parkeerverbod op dinsdagen (tussen 0 en 16uur) opnieuw te worden gerespecteerd!