16.1 C
Bredene
vrijdag, 06 augustus 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Brouwerij Betsy lanceert ‘Betsy's Gin For Life'

Artikel

Brouwerij Betsy lanceert ‘Betsy’s Gin For Life’

Na het grote succes van de eerste gin van Brouwerij Betsy, wordt nu de tweede gelanceerd. Betsy’s Gin For Life is een totaal andere gin. De kunst van het distilleren gaat hand in hand met de zoektocht naar de meest fijne kruiden en planten uit alle hoeken van de wereld. Waar, bij de Gin Betsy, de citrustoetsen en de hop een grote rol spelen in het einddistillaat, is de Gin For Life samengesteld uit een selecte groep fijne kruiden en de meest aromatische planten. Een mooi en dankbaar smaakpalet wordt hierdoor verkregen. Deze Londen Dry Forest gin is zacht en aromatisch, waarbij de jeneverbes centraal staat. De warme en exotische smaak wordt verkregen door koriander, kardemom, kaneel, johannesbrood en 10 andere, geheime kruiden.

Maar het bestellen van de nieuwe gin komt niet enkel je smaakpapillen goed uit. Bij het bestellen van de Gin for Life, steun je tegelijkertijd een lokale vereniging.

Een deel van de opbrengst van de gin gaat dan integraal naar

VillaVip Bredene, Volley Bredene, Chiro Sas Bredene, Kids Atletiek Bredene, Ksv Bredene,

Natuurwerkgroep Bredene “De zeekoet” of SOS reptiel.

Bestel dus snel deze exclusieve drank via https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd6Da5mCQ…/viewform

Na overschrijving op het juiste rekeningnummer, kan de gin afgehaald worden op zaterdag 19 en zondag 20 december tussen 10u en 12u bij Brouwerij Betsy, Sportstraat 18 Bredene.

Lukken deze data niet? Geen probleem! Neem contact op met Brouwerij Betsy voor een alternatief moment.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Triple-S

Begin dit jaar hebben Angelique Devos en Kelly Renaudin een nieuwe online webshop opgestart, nl. Triple-S, een webshop in erotische artikelen, lingerie,...

Overlijdens

De redactie verneemt het overlijden van tien inwoners van onze gemeente de afgelopen maand. Langs deze weg biedt Nieuwsbredene.be de blijken van...

win een billenkar voor 1 dag

Win een billenkar voor één dag met heerlijke streekpicknick bij de cel Kusterfgoed Het enige dat je hoeft...
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg