8.4 C
Bredene
woensdag, 22 september 2021

Volg ons ook op

Home Nieuws Briljant voor Hector en Rose-Marie

Artikel

Briljant voor Hector en Rose-Marie

Hector Vansteenkiste (87) en Rose-Marie Billaut (82) stapten in het huwelijksbootje op 12 november 1955 in Oostende. Daarmee vierden ze hun briljanten bruiloft. Veel vieren zat er echter niet in in coronatijden.

Dochters Mireille (64) en Rita (60) verrasten hun ouders in plaats daarvan met een groot spandoek. Enkele jaren daarvoor hadden ze elkaar leren kennen in de bakkerij waar Hector werkte als jonge gast. Rose-Marie woonde in Rijsel in Frankrijk en was op vakantie in Oostende. Ze kwam de bakkerij binnen en het was liefde op het eerste gezicht.

Hector werkte aan vissersschepen terwijl Rose-Marie voor de was en de plas zorgde thuis. Met Mireille en Rita kregen ze twee kinderen. Zij zorgden op hun beurt voor een sterk nageslacht met kleinkinderen Cindy (41), Jessica (38) en Michael (37). Daarnaast hebben ze ook nog vijf achterkleinkinderen.

Tegenwoordig houdt het briljanten paar zich bezig met wat kaarten. Op de foto herkennen we Hector en Rose-Marie met hun twee dochters.

Namens Nieuwsbredene.be wensen we dit echtpaar nog heel veel geluk en liefde samen. In deze tijden meer dan ooit wat echt telt.

Tekst en foto: Jeffrey Roos

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Huwelijk Tania en Evert

Afgelopen zaterdag was een stralende nazomerdag waarop er heel wat huwelijken plaatsvonden. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht die dag als eerste, Evert Housaer...

Huwelijk Katie en Norman

Ook dit mooi koppeltje trad in het huwelijk op 18 september. Burgemeester Steve Vandenberghe mocht ook Norman Daems en Katie Ramakers in...

Huwelijk Wendy en Thaï

Het tweede stralende koppeltje dat burgemeester Steve Vandenberghe mocht huwen op 18 september waren Wendy Notredame en Thaï Huyghebaert.
- Advertentie -

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
67VolgersVolg