20.1 C
Bredene
dinsdag, 09 augustus 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsBriljant voor Hector en Rose-Marie

Artikel

Briljant voor Hector en Rose-Marie

Hector Vansteenkiste (87) en Rose-Marie Billaut (82) stapten in het huwelijksbootje op 12 november 1955 in Oostende. Daarmee vierden ze hun briljanten bruiloft. Veel vieren zat er echter niet in in coronatijden.

Dochters Mireille (64) en Rita (60) verrasten hun ouders in plaats daarvan met een groot spandoek. Enkele jaren daarvoor hadden ze elkaar leren kennen in de bakkerij waar Hector werkte als jonge gast. Rose-Marie woonde in Rijsel in Frankrijk en was op vakantie in Oostende. Ze kwam de bakkerij binnen en het was liefde op het eerste gezicht.

Hector werkte aan vissersschepen terwijl Rose-Marie voor de was en de plas zorgde thuis. Met Mireille en Rita kregen ze twee kinderen. Zij zorgden op hun beurt voor een sterk nageslacht met kleinkinderen Cindy (41), Jessica (38) en Michael (37). Daarnaast hebben ze ook nog vijf achterkleinkinderen.

Tegenwoordig houdt het briljanten paar zich bezig met wat kaarten. Op de foto herkennen we Hector en Rose-Marie met hun twee dochters.

Namens Nieuwsbredene.be wensen we dit echtpaar nog heel veel geluk en liefde samen. In deze tijden meer dan ooit wat echt telt.

Tekst en foto: Jeffrey Roos

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

BK Zandkastelen gaat naar Melle

Zaterdag 6 augustus was er het Belgisch Kampioenschap zandkastelen aan de strandpost 2 Dunegat in Bredene in organisatie van de Dienst Toerisme. De 18 deelnemnde...

Proces ingeleid

In de Brugse rechtbank is het proces ingeleid tegen de gangster Lucien Annot (46) uit Zandvoorde. De man schoot vorig jaar zijn liefdesrivaal neer...

Nieuwe dansschool in Bredene

De zussen Megan en Melanie Casier hebben een nieuwe dansschool opgericht in Bredene. Dansschool ‘Dansier’ is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
68VolgersVolg