22.5 C
Bredene
dinsdag, 17 mei 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsBibliotheek gaat opnieuw open

Artikel

Bibliotheek gaat opnieuw open

De Bredense bibliotheek wordt vanaf woensdag 3 juni opnieuw beperkt geopend voor het publiek. Let wel: er zijn heel wat maatregelen die ervoor moeten zorgen dat de bezoekers veilig van de dienstverlening van de bib kunnen gebruik maken.

“De bibliotheek zal twee dagen per week de deuren openen: op woensdag van 10 tot 12 en van 14 tot 19 uur en op zaterdag 9 tot 12 uur. Tijdens deze openingstijden worden maximaal 10 bezoekers tegelijk in de bibliotheek toegelaten en deze worden via een vast parcours geleid. De leeszaal en de aanwezige computers zullen niet gebruikt kunnen worden en het zal ook niet mogelijk zijn om te kopiëren”, verduidelijkt schepen Kristof Vermeire.

Wie er echter voor kiest om te blijven gebruik maken van de afhaalregeling kan dat nog steeds. “Het afhalen en reserveren van boeken blijft mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 12 uur of op afspraak”, besluit schepen Vermeire. Het dragen van een mondmasker in de bib wordt aangeraden.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Supportersdag voor Bredenaars

In de COREtec|dôme werd gisteren de derde halve finaleplayoff gespeeld tussen Filou Oostende en Mons-Hainaut. Voor deze match werden de Bredenaars uitgenodigd om de match...

Skaters

Ramses Lowyck stuurde ons deze prachtige fotoreeks door van skaters. Geniet mee.

Fiesta Europa

Fiesta Europa, het leukste evenement voor jong en oud, is opnieuw te gast op het Duinenplein in Bredene op 13, 14 en 15 mei...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg