4.2 C
Bredene
vrijdag, 02 december 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsAangepaste evenementen tijdens najaar

Artikel

Aangepaste evenementen tijdens najaar

De Bredense veiligheidscel heeft het licht op groen gezet voor de organisatie van een aantal najaarsevenementen.

Dit najaar organiseert het gemeentebestuur een aantal activiteiten waarbij rekening wordt gehouden met de opgelegde coronamaatregelen. De belangrijkste activiteit die zal kunnen doorgaan is de Bredense cyclocross, die op 30 december staat gepland. De organisatie ervan wordt de komende weken en maanden verder uitgewerkt.

Bredene organiseert dit jaar geen groot Halloween-event. Maar de gemeentelijke jeugddienst zorgt tijdens het herfstverlof wel voor een alternatieve invulling. Er worden gedurende de verlofweek heel wat kleinschalige activiteiten georganiseerd. Ook de tienerwerking zal dit najaar opnieuw doorgaan.

11 november: geen ontbijt, wel wandelen

De 11 november-activiteit ‘Wandelen voor vrede’ gaat dit jaar door, maar het ontbijt dat telkens aan de wandeltocht wordt gekoppeld, niet. Op 11 november kunnen deelnemers wandelen voor vrede tijdens 2 wandeltochten met start aan het MEC Staf Versluys.

Er is ook één gegidste wandeltocht voor maximum 20 personen, vooraf inschrijven hiervoor is verplicht.

Vorig artikelMarathon in Bredene
Volgend artikelWeekend van de klant

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

885 tekenen petitie tegen beslissing Batopin

Ondertussen bijna twee jaar geleden sloot ING haar deuren in de Nukkerstraat. Dit zorgde voor heel wat terechte onrust bij de bewoners. Gemeenteraadslid Lars...

10.000 stappen, elke stap telt

Onze nieuwe beweegroute doet je meer bewegen: alleen of samen met vrienden en familie. Je spieren, energie & gemoed zullen je dankbaar zijn !Stap...

Blauwe bruggen terug open

Na het onderhoud zijn de blauwe bruggen opnieuw geopend.

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
68VolgersVolg