Boodschap van de Burgemeester

0
42

Beste inwoners,

Met de verkiezingen van zondag aanstaande vraag ik opnieuw jullie vertrouwen als burgemeester van Bredene. Al 30 jaar zet ik me samen met een toegewijd team in voor een zorgzaam, positief en toekomstgericht Bredene. SAMEN bouwen we verder aan onze mooie gemeente. Beslissingen nemen we gezamenlijk, want jullie mening telt. We behouden onze prachtige duinen, we maken nieuwe wandel- en fietsroutes en zorgen voor een nette leefomgeving voor iedereen. We blijven investeren in betaalbare kinderopvang, veilige speelpleinen, jeugdcentra en diverse sportmogelijkheden. Met een jongerenkabinet en kindvriendelijk beleid zorgen we ervoor dat de stem van de jeugd nog meer centraal staat in ons beleid. Met wijkraden en moderne digitale kanalen willen we dicht bij de inwoners besturen. In 2027 organiseren we een grote bevraging om jullie wensen en ideeën te horen, zodat ons beleid altijd aansluit bij jullie behoeften. Toeristische investering moeten zowel toeristen als inwoners ten goede komen.

Gezonde ontspanning staat centraal. Met 18.000 extra bomen, elektrische gemeentewagens en betere isolatie werken we samen aan een duurzame toekomst. Met een sterk sociaal beleid creëren we een inclusieve en zorgzame gemeenschap. In Bredene laten we niet achter. Geen belastingverhogingen, maar wel meer kwaliteit van leven in Bredene. Geen fusie, wel samenwerking. Bredene blijft Bredene: een warme gemeenschap.

Met vriendelijke groet, Steve Vandenberghe Uw burgemeester, Vooruit lijst 1 Je stemt geldig door op één of meerdere kandidaten op onze lijst te stemmen