STAND-UP COMEDY LIVE!

0
15

Een lachwekkend avondje uit op 30/10 in ons Sjoeboe! Pop-Up Theater!

AS Factory nodigt voor het eerst in zijn Sjoeboe! Pop-Up Theater op De Caproen enkele gasten uit voor een adembenemende comedy-ervaring! Bas Birker, één van de weinig Vlaamse komieken die de stijl en attitude van pure stand-up comedy zo dicht weet te benaderen komt langs met een geweldige set. Hans Cools, hét opkomende talent in de Vlaamse comedy, komt na een meer dan succesvolle theatertournee ‘Cools & Zonen” naar ons Pop-Up Theater met nieuw werk, in voorbereiding op zijn nieuwste zaalshow. De avond wordt aan elkaar gepraat door de MC van dienst, Stijn Verdegem. Tickets voor deze avond zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.asfactory.be. Deze avond is volledig ten voordele van onze jeugdwerking (musicalwerking, workshops, evenementen en kampen).

Praktische informatie

Wat? Stand-Up Comedy Live met Bas Birker, Hans Cools & Stijn Verdegem

Waar? POC De Caproen, Breendonklaan 2a, 8450 Bredene

Wanneer? Woensdag 30 oktober 2024 om 20.00u – deuren open vanaf 19.00u

Prijs? 19 EUR

Tickets & info? www.asfactory.be

Over Bas Birker

Bas Birker is geboren in het ballefruttersgat Goirle, ten zuiden van Tilburg. In 2000 begon hij met comedy, vooral als mc (presentator). Hij zou in de jaren erna meer dan 2500 shows spelen in Nederland en België, als mc en comedian. Als Brabander voelde hij zich soms meer verwant met de Vlaamse comedians die hij ontmoette en werd hij hoe langer hoe meer aangetrokken tot de zuidelijke comedyscene.

“Misschien wel de beste pure stand-upcomedian van Vlaanderen.” – De Standaard

Over Hans Cools

Deze enthousiaste beginnende comedian stond pas eind 2018 voor het eerst op een podium. Zijn eerste optreden op de grote markt van Lichtervelde was er niet naast, want het wekte meteen de interesse bij de jury van Humo’s Comedy Cup, waar hij het tot in de halve finale schopte. Hans won ook de jury- en publieksprijs van de Commeere Comedy Cup en ging aan de haal met The Lunatic Comedy Award.

“Hans Cools (31) is dé nieuwe rijzende naam binnen de Vlaamse comedy. (…) Met humor gedoopt in huis-, tuin- en keukenverhalen, met absurde analyses over baby’s, gezinnen en wielertoeristen. En dat met een West-Vlaamse tongval. Een nieuw talent, al bij al weinig optredens op de teller, maar als comedian heb je het of niet. Simpel.” – VRT NWS

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en tekst

Statistieken en advertenties bekijken

Promoten

Opmerking plaatsen