Samen Strijden Tegen Eenzaamheid: Moeder en Dochter Organiseren Macramé Actie voor De Warmste Week

0
54

Met het thema eenzaamheid voor De Warmste Week 2024 al aangekondigd, besloten Kelly Castelein en haar dochter Ashley Deketelaere dit jaar vroeg in actie te komen. Samen hebben ze een hartverwarmend initiatief opgezet om niet alleen geld in te zamelen, maar ook mensen samen te brengen en te verbinden.

Kelly en Ashley zijn van plan om talloze macramé-werkjes te maken en te verkopen. “We willen gezien het thema ook mensen samenbrengen en workshops geven voor de mensen die het willen leren,” vertelt Kelly enthousiast. Tijdens deze workshops kunnen deelnemers ervoor kiezen om samen met anderen macramé-werkjes te maken voor het goede doel of om hun eigen creaties mee naar huis te nemen.

“De mogelijkheden zijn eindeloos en macramé is echt voor iedereen,” voegt Kelly toe. Dit knutselproject biedt een toegankelijke en gezellige manier voor mensen om met elkaar in contact te komen, terwijl ze ook bijdragen aan een belangrijk goed doel.

Kelly en Ashley roepen iedereen op om hun actie te steunen. “Liken en delen is lief, steunen nog liever,” zegt Kelly met een knipoog. Elk beetje steun helpt hen hun doel te bereiken en een verschil te maken in de strijd tegen eenzaamheid.

“We willen iedereen alvast heel erg bedanken voor de steun,” besluiten ze.

Meer info over de actie:

https://www.facebook.com/profile.php?id=61560898119003

Of via Kelly Castelein

+32 496 29 39 40

casteleinkelly@hotmail.com