De eerste zeewierwandeling gaat door op zondag 28 juni.
De daaropvolgende data zijn 12-07 en 26-07.
“We gaan opnieuw van start, weliswaar met een lichte wijziging in het programma”, licht
Seaweedchef Donald Deschacht ons toe.
Kostprijs: 25€ pp. = wandeling + uitleg + “SEA TASTE BAG” inbegrepen. Jawel, u leest het goed.
Door de Covid-maatregelen geen proeverij “live” in hun restaurant Le homard et la moule
, maar u krijgt een rijkelijk gevulde zak mee naar huis met lekkers uit de zee + een Zeewiertripel aangeboden op Strandhuis Louis & Marie ! Fantastisch, toch?
Inschrijven via Chefsplace@me.com
• Start : 13 uur
• Betalen vooraf via BE34 6716 7405 4990.
• Maximum aantal personen = 20
• Afspraak aan Strandpost 2 (Strandhuis Louis & Marie)
• Vergeet niet uw mondmaskertje mee te brengen
Een superleuke, leerrijke wandeling met heel wat vitamine sea verzekerd.