Proef champagne in het MEC Staf Versluys

0
32

Tijdens het weekend van 4, 5 en 6 oktober kan men in het MEC Staf Versluys terecht voor de 16e editie van het Bredense Champagnefestival. Men kan er proeven, vergelijken en vooral genieten!

“Met 17 champagnestanden, een lokaal bier, een oesterbar en een stand met verfijnde charcuterie brengt het Champagnefestival ook dit jaar heel wat lekkers naar Bredene”, zegt schepen van toerisme Alain Lynneel. Naast deze lekkernijen zijn er ook lederwaren en is er een kunstenares aanwezig.

Op vrijdag 4 oktober opent het festival de deuren om 17 uur, er is live muziek vanaf 18 uur. Wie dat wenst kan zich voor 30 EUR een VIP TASTING CARD aanschaffen, waarbij men kan proeven van 3 champagnes en lekkere hapjes.

Op zaterdag 5 oktober gaan de deuren open om 10 uur voor een ruilbeurs van champagnecapsules. De auteur van de catalogus voor champagnecapsules is er aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen. Vanaf 20 uur is er de ‘Champagneparty’ met dj Moustache met muziek uit de jaren 70, 80, 90 en nillies. Voor het champagneontbijt op zondag zijn alle kaarten reeds de deur uit.