Pleisteractie 2024 Rode Kruis-Vlaanderen start vandaag met CAMILLE als ambassadrice

0
51
Rode kruis en de camille pleister

Vanaf vandaag donderdag 18 april en tot en met donderdag 2 mei verkopen de vrijwilligers van de 217 lokale afdelingen van Rode Kruis-Vlaanderen voor de 2de keer pleisters. Net zoals vorig jaar is het een grote witte pleister waar je zelf kleinere pleisters kan afknippen. De verpakking is nu ook hersluitbaar met een ziplock-sluiting. De pleisters kosten 10 euro en die gaat integraal naar de werking van de lokale Rode Kruisafdelingen. Daarmee investeren zij bijvoorbeeld in lesmateriaal voor eerstehulpopleidingen, materiaal voor hulpposten of in hun sociaal geëngageerde activiteiten. 

Zangeres CAMILLE is de ambassadrice van deze pleisteractie van Rode Kruis-Vlaanderen en haar stripfiguurtje prijkt ook op de pleisterverpakking. 

Steun je afdeling Bredene
In Bredene heeft Anthony Lams, Meester Marsepein, zijn steun aan de actie met groot enthousiasme gegeven en kocht vandaag officieel de 1ste pleister in Bredene!

De afdeling Bredene is vast besloten zijn werking verder te zetten en dit is ook wat Anthony onderschrijft en zijn steun beloofd o.a. in het vinden van mensen die een bestuursfunctie of in de hulpdienst willen functioneren.

Zoals steeds zullen onze Rode Kruisvrijwilligers ze op de traditionele plaatsen verkopen aan de shoppingcenters Brugsesteenweg en Kapelstraat, Colruyt, Aldi en mogelijks aan het kruispunt “De Bolle” op de Albertlaan. Ook kan je pleister online via http://www.koopdepleister.be/bredene aankopen.

www.rodekruis.be/bredene
facebook: Rode Kruis-Bredene