Open Wervendag – zondag 26 mei

0
54

Kom kijken naar de werken in domein Grasduinen

Op zondag 26 mei organiseren ACH Bouw en LAGO de Open Wervendag in het domein Grasduinen. Nieuwsgierigen kunnen er tussen 10 en 16u30 een bezoek brengen aan de werf van het nieuwe zwem-, sport- en vrijetijdscomplex.

Sedert vorig najaar wordt er stevig gewerkt in domein Grasduinen. De werken aan het zwem-, sport- en vrijetijdscomplex gaan goed vooruit. Benieuwd hoe alles eruit ziet? Kom dan een kijkje nemen tijdens de Open Wervendag! De bezoeker zal een uitgestippelde route kunnen volgen doorheen de gebouwen en daarmee een duidelijk beeld krijgen van de werken. Op een aantal plaatsen kan men vragen stellen aan de aannemer. Aannemer ACH Bouw en LAGO zullen de werf ook inrichten en opvrolijken met uitkijkpunten, een zandbak voor de kleine kinderen en spelletjes voor kinderen met een wedstrijd, videobeelden, … Dit wordt het eerste zwembad van dit kaliber in België. Dat alleen al is voldoende reden om een kijkje te komen nemen.

Kom te voet of met de fiets!

De werf in domein Grasduinen is toegankelijk via de ingangen van de Duinenstraat en de Zandstraat.

Kom bij voorkeur met de fiets of te voet. Met de fiets kan men het domein oprijden via de Duinenstraat tot aan de fietsenstalling net naast de werf.

Op de werfweg wordt een beperkt aantal parkeerplaatsen voorzien voor wie minder mobiel is.

Toch met de auto? Parkeren kan op de parking van de Zandstraat. Van daaruit kan men te voet (800 meter) de toegangsweg nemen tot aan de werf.