Kenzo Lynneel is kandidaat Prins Carnaval Bredene 2025

0
80
Kenzo Lynneel en carnavalsvrienden

Het Hof Der Prinsen heeft hun eerste kandidaat voor Prins Carnaval Bredene 2025 gevonden. Kenzo Lynneel, bekend als BEERTJE, heeft officieel zijn handtekening gezet. Op 19-jarige leeftijd, en inwoner van Bredene, en zet zich al zijn hele leven in voor het carnavalsgebeuren van de gemeente. Hij wordt voorgedragen door Café Hippo 12, Breinings Revuutje, Café Opex en de Orde van de Blues Brothers.

Kenzo Lynneel heeft ambitieuze plannen, waaronder het organiseren van verschillende activiteiten. Om zijn kandidatuur breed bekend te maken, zal hij zelfs een eigen carnavalswagen inzetten tijdens de stoet in Bredene. Hij is geen onbekende in de carnavalswereld, aangezien hij de zoon is van ex-prins carnaval Alain Lynneel, ook bekend als Bibber. Zijn mascotte BEERTJE was aanwezig tijdens de ondertekening en zal ook meelopen tijdens de stoet in Bredene.

Danny Ydens, bekend als Prins Mustafa van Groot Oostende in zijn witte kostuum, zal getuige zijn tijdens de verkiezingsavond van Kenzo Lynneel. De verkiezing vindt plaats op zaterdag 18 januari 2025 in het MEC Staf Versluys. BEERTJE, alias Kenzo Lynneel, is te volgen op Facebook en bereikbaar via 0497 212366.

Op de foto zijn onder andere Voorzitter Kurt Vansteenkiste, Ondervoorzitter Alain Lynneel, Penningmeester Nico Chewy, Niki Desmit, Kenzo Lynneel, Danny Ydens en in de mascotte BEERTJE zit Milan Decoo.