Het gaat goed met onze Bredense Jiu-Jitsuclub!

0
42

Myiamoto Bredene, ondertussen meer dan 20 jaar vaste waarde in Bredene beleeft een topjaar. En met meer dan 80 leden, waarvan het grootste deel bij de -14 jarigen traint, wordt dat de komende jaren niet anders.

De club, geleid door voorzitter en hoofdtrainer Danny Hendrikx, concentreert zich op de Japanse stijl waarbij tegelijk zelfverdediging, discipline en ontwikkeling van de jongeren hier de belangrijkste pijlers vormen. ‘Het familiale en persoonlijke karakter van de club, samen met een geleidelijke groei naar de competities binnen Jiu-Jitsu zorgen voor een club waar iedereen zich welkom voelt’, dixit de coach.

Zo ging een delegatie van Myiamoto enkele weken terug richting Southend-at-Sea (EN) om terug te keren met maar liefst 7 medailles. Ze namen ter plaatse ook deel aan de bijhorende stage om les te volgen bij verschillende internationale coaches. ‘Deze jaarlijkse buitenlandse uitstap, maar ook verschillende andere uitstappen naar competities en stages worden wanneer het kan gedeeltelijk gedragen door de jaarlijkse koekjesverkoop, maar we kunnen ook rekenen op verscheidene sponsors, waarvan onze nieuwste partner Noordzee Kranen en Transport dit jaar een dankbare vermelding verdient. De firma is gerenommeerd voor hun kraan- en hijswerk tot 400 Ton en ook uitzonderlijk transport kent voor hen geen geheimen. Hun vertrouwen en engagement in onze club mogen we zeker niet onderschatten om onze werking door te zetten en tegelijk te kunnen investeren in het nodige materiaal om op een hoog niveau en veilig te kunnen trainen’, aldus het bestuur. ‘En uiteraard houden ook onze ploeg gediplomeerde coaches, geëngageerde ouders en enthousiaste vrijwilligers de club mee draaiende.’

Wie wil proeven van deze mooie sport kan steeds genieten van 3 gratis proeflessen, waarna je vrijblijvend in de club kan inschrijven. De voorgeschreven kledij kan dan uiteraard ook via de club verkregen worden. Alle info is verkrijgbaar via de facebookgroep van de club of via info@myiamoto.be.