Feestweekend bij Bella-May Fashion

0
37

Bella-May Fashion Boetiek viert vierjarig jubileum met feestweekend vol activiteiten

Bredene, Kapelstraat 13 – De Bella-May Fashion Boetiek, eigendom van Aïscha, viert haar vierjarig bestaan met een groot feestweekend van 1 tot en met 4 augustus. De boetiek, die bekend staat om haar multibrand collecties en persoonlijke styling sessies, nodigt klanten en inwoners van Bredene en omstreken uit voor een reeks speciale evenementen.

Gedurende het feestweekend kunnen bezoekers genieten van een cocktailbar, goodiebags, een exclusieve nieuwe collectie, en een photobooth. Daarnaast zijn er tal van kortingen en winacties, waaronder de kans om een jaar lang gratis kleding te winnen. Als kers op de taart wordt er op donderdag 1 augustus een special guest verwacht: Looks of Lena, een populaire influencer van Instagram.

“Het vieren van ons vierjarig bestaan is een bijzonder moment voor ons,” zeggen Aïscha en Laure. “We zijn dankbaar voor de steun van onze klanten en de gemeenschap, en kijken ernaar uit om deze mijlpaal met hen te vieren.”

Bella-May Fashion Boetiek organiseert regelmatig evenementen door het jaar heen, inclusief 1-op-1 styling sessies en private shopping avonden. Het jubileumfeest belooft een bijzondere gelegenheid te worden om de sfeer van de boetiek te proeven en in contact te komen met het team en andere klanten.

Aïscha en Laure nodigen de pers van harte uit om deel te nemen aan het jubileumevenement, om de sfeer vast te leggen, foto’s te maken, en interviews af te nemen. “Het zou fijn zijn mochten we onze winkel en ons event extra in de kijker kunnen zetten via uw kanaal,” aldus de eigenaressen.

Kom langs en vier mee!

De festiviteiten vinden plaats van 1 tot en met 4 augustus bij Bella-May Fashion Boetiek, Kapelstraat 13, Bredene. Iedereen is welkom om deel te nemen en te genieten van een weekend vol mode, plezier en verrassingen.