Dubbele winst voor Dennis Dieussaert

0
43

Dennis Dieussaert nam in het weekend van 29 en 30 juni deel aan de Sure to Sure swimrun te Luxemburg op zaterdag en aan de ecorace swimrun in Gileppe op zondag.

Op zaterdag 29 juni nam Dennis samen met Hannes Cool deel aan de Sure to Sure swimrun in Luxembrug. Een swimrun met 25km lopen met 920 hoogtemeters en 4km zwemmen. De zware wedstijd vond plaats in en rond de lac de la Haute-Sure. Na een zware wedstrijd van 3uur kwamen Dennis en Hannes als eerste team over de meet. Ze wisten niet alleen de zege in de wacht te slepen maar ze vestigden ook een nieuw parcoursrecord.

Op zondag 30 juni nam Dennis samen met Matthias (samen vormen ze team Beach Boyz) deel aan de swimrun in en rond de lac van Gileppe. Deze swimrun die deel uit maakt van de eco race events was de laatste swimrun ter voorbereiding van het Belgisch kampioenschap swimrun. De wedstrijd in Gileppe bestond uit 16km lopen en 3km zwemmen. In het eerste deel van de wedstrijd was het een strijd tussen 3 teams, Dennis en Matthias konden geleidelijk aan een voorsprong opbouwen en wisten de wedstrijd te winnen in 1u en 56 minuten.

Alweer een mooi en succesvol weekend voor Dennis Dieussaert uit Bredene. Nu is het in rechte lijn naar het Belgisch kampioenschap swimrun op 1 september in Robertville.

Proficiat Dennis!