Team Lijf klimt mee tegen kanker

0
110
Jens en Wim

In september 2023 vindt voor de allereerste keer de Col op voor Kom op tegen Kanker plaats. Een unieke sportieve uitdaging in de Franse Alpen.

Team Lijf, met als fietsers Jens Vergracht en Wim Poppe, is ook van de partij.

Samen fietsen zij een lus van 35 kilometer in de schaduw van de Mont Blanc. De Col des Saisies is het orgelpunt. Een beklimming die goed is voor meer dan 1000 hoogtemeters.

Iedere deelnemer draagt zijn steentje bij voor de strijd tegen kanker door 2000 euro startgeld in te zamelen. Zo geven ze kankeronderzoek samen een boost en steken ze veel van hun patiënten een hart onder de riem. De komende jaren wil Kom op tegen Kanker inzetten op gezonde voeding en lichaamsbeweging. Samen willen zij ook de boost van bewegen en gezonde voeding promoten.

Wil jij je ook inzetten voor het goede doel? Dan ben je welkom om hun fietsteam via één van onze acties of met een gift te steun”. Alles gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

Je vindt alle info via https://decolop-teams.komoptegenkanker.be/team/lijf .

Een gift kan je gemakkelijk storten via bovenstaande teampagina maar ook rechtstreeks storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker :

BE37 4300 2844 4128 met vermelding van “GIFT” (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 360007474.

Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift tot 45% fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro jou maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug.

Samen erbovenop!