Snuisterwinkeltje Ribes

0
395
Ilse en Rudy in hun snuisterwinkeltje

In het charmante huis in de Bloemenlaan nr 9 is B&B Ribes gelegen. Eigenaars Rudy en Ilse openden op 21 maart een snuisterwinkeltje in de kelder van hun huis.

Zij haalden de inspiratie hiervoor in Engeland, daar zie je veel winkeltjes die leuke dingen verkopen voor een goed doel.

Rudy en Ilse gaan regelmatig naar Wallonië om daar goederen te schenken aan de slachtoffers van de overstromingen; Twee jaar later is de nood aan hulp nog steeds hoog.

Ze willen nu echter meer doen. Ze zamelen donaties in die rechtstreeks naar Wallonië gaan of verkopen die in hun snuisterwinkeltje. De opbrengst van deze verkoop schenken ze aan een vereniging ter plaatse of ze kopen er nieuw gerief mee.

Daarnaast maken ze af en toe een pakketje voor de meest kwetsbare gezinnen in de regio.

In het snuisterwinkeltje vind je een breed gamma aan verzorgde tweedehandskledij, kleine brocante, accessoires en juweeltjes, retrovondsten en fijn glaswerk, speelgoed, boeken en strips, …

Steun deze lieve mensen en wordt ook schenker of koper !

Het winkeltje is open dinsdag, woensdag en donderdag telkens van 13u30 tot 18 u. en is bereikbaar via de Villa Ribes-parking in de Kroonlaan.