Sjoeboe! trekt de musicalkaart!

0
20
Affiche musicalkamp

LESSENREEKS MUSICAL

De erkende Bredense jeugdvereniging Sjoeboe! heeft er een geweldig musicalweekend opzitten! Een cast vol talentvolle kinderen en jongeren uit de buurt schitterde in de musical Robin Wood, een eigentijdse bewerking van het Robin Hood-verhaal, in het eigen Sjoeboe Pop-Up Theater en dat smaakt naar meer! In september starten we daarom met een nieuwe lessenreeks ‘musical’ voor kinderen en jongeren tussen 8 en 16 jaar. De lessen gaan telkens door op zondagvoormiddag, van september tot aan de voorstellingen eind april. De inschrijvingen lopen als een trein, maar er is vast nog wel een plekje vrij voor jou! Wil jij ook graag schitteren in een echte musical? Hou je van zingen, dansen en acteren? Neem dan snel een kijkje op de website sjoeboe.be voor meer informatie!

Nog niet (helemaal) overtuigd? Kom dan naar ons vrijblijvende infomoment om alles over onze nieuwe musicalreeks te weten te komen. Dit gaat door op zondag 25 juni 2023 van 17.30u tot 18.30u op poc De Caproen. Iedereen is er welkom!

MUSICALKAMP

Liever eerst eens kennismaken met het vak en het docententeam? Van 14 tot en met 18 augustus 2023 trekken we op musicalkamp naar het prachtige domein De Pannenhoeve te Leisele (Alveringem) met vertrek vanuit Bredene. Je leert er de kneepjes van het vak en mag op het einde schitteren in een (mini)musical in een prachtige theaterschuur. Ook hier zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar!

MEER INFO & INSCHRIJVEN: www.sjoeboe.be

Niet zo’n fan van musical? Ook voor jou hebben we ongetwijfeld een leuke activiteit in de aanbieding! Check snel de website voor het volledige programma!