Nieuw logo en nieuwe partijnaam, ervaren Lijsttrekker

0
99

Dit weekend stelde CD&V Bredene het partijlogo voor van “team Bredene”. Het partijbestuur koos er voor om bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen op te komen met een nieuwe partijnaam. De keuze voor deze naam is geen toeval. Met ‘team’ drukken wij onze verbondenheid uit, we willen in team samenwerken met én voor alle Bredenaars. Het tweede deel van de naam – ‘Bredene’ – spreekt dan ook voor zich. We zijn een Bredense ploeg met een lokaal programma.

Met team Bredene willen we ons openstellen voor alle Bredenaars. We zetten de deuren open voor iedereen die zich wil inzetten en meewerken aan de verdere verbetering van Bredene. We zetten ons nergens tegen af, maar willen net een positief verhaal schrijven. Inwoners die zich op een positieve manier politiek willen engageren voor onze gemeente zijn welkom bij ons.

Ervaren lijsttrekker

Kristof Vermeire (49) wordt ‘Teamleider’ van team Bredene. De keuze voor Kristof als kopman is een keuze voor een man met jarenlange (bestuurs)ervaring en dossierkennis. Kristof is al 23 jaar lid van de gemeenteraad en was achtereenvolgens gemeenteraadslid, fractieleider, gemeenteraadsvoorzitter en sinds 2016 schepen. Zijn bevoegdheden zijn onder meer Ruimtelijke Ordening, Omgevingsvergunningen, Personeel en Bibliotheek, maar daarnaast volgt hij zowat alle gemeentelijke dossiers mee op.

Eerste nieuwe kandidaten

Samen met het nieuwe logo stelden we ook twee nieuwe kandidaten voor. Het zijn allebei kandidaten die voor de gemeente hebben gewerkt: Jason Thuyn (29) en Tony Vanmassenhove (65). Jason werkte tot voor kort in de Jeugddienst en is nu zelfstandige. Tony werkte als elektricien in de Technische Dienst en is nu gepensioneerd. Hij was ook ACV-vakbondsafgevaardigde. Het zijn twee mensen die door hun vroegere job onze gemeente goed kennen. Deze ervaring is een meerwaarde, stelt lijsttrekker Kristof Vermeire. Stapsgewijs zullen we de kandidaten van ons team verder bekend maken.