9.4 C
Bredene
zaterdag, 04 februari 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsNaar school

Artikel

Naar school

Vandaag was het de eerste schooldag voor mijn dochter Jasmijn. Ze mocht naar de peuterklas van juf Nathalie. Een heel opgewekte, zorgzame juf. Dat weten we nog van grote zus Lauren.

Voor de kerstvakantie zorgde onthaalmoeder Pascale voor haar. Ze ging er graag, want Jasmijn houdt niet van de drukte, maar wel van warme knuffels.

Ze was daar ondertussen de grootste van de groep. Nu weer de kleinste in een drukke school.

De moed zakte ons in de schoenen toen we hand in hand door de poort van de school tegenover het gemeentehuis liepen. Ze kneep nog wat harder in onze hand en de eerste traantjes liepen over haar gezicht.

Gelukkig mochten de instappertjes een halfuur later toekomen om rustig te starten. Weg  van de grote drukte afscheid nemen van mama en papa. Met een lange knuffel, vertrok ze met haar nog iets te grote boekentas… op weg naar een nieuw avontuur.

Jasmijn, lief klein konijntje. Nu ben je onze flinke peuter. We weten dat je het goed zal doen!
Lauren zal zeker ook voor je zorgen tijdens de speeltijden.

Mama en papa zijn trots op jullie.

Veel succes aan alle instappertjes op school, bij de  onthaalmoeder of in de crèche.

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Sportieve kinderopvang tijdens vakanties

Bredene organiseert ism ism skills4fun dit jaar tijdens de krokus-, paas- en herfstvakantie sportieve kinderopvang voor kinderen tussen 5 en 13 jaar. Alles gaat door...

Corporate Challenge en Duo Race

Onze huisfotograf Patrick Boucqaert maakte dit fotoverslag. Uitslag Duo Race: https://www.star-tracking.be/eventresult/659 Uistslag Corporate Race: https://www.star-tracking.be/eventresult/660 Uitslagen zijn nog onder voorbehoud zegt de organisatie.

Woman in Gold

Zij-kant start opnieuw haar werking op en organiseren een gezellige filmavond in het MEC Staf Versluys op donderdag 16 februari om 19u30. De film Woman...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg