Lieve Sinterklaas,

0
56
Randy Vanderputte leest voor aan zijn dochters

Hopelijk gaat het u goed. Ik kijk terug op mijn onbezorgde kindertijd met warme herinneringen aan de gezellige Sinterklaasvieringen. De magie van uw komst, de spanning rondom de cadeautjes en het zingen van sinterklaasliedjes zijn momenten die me altijd bij zullen blijven.

Nu beleef ik die tijd opnieuw, maar dan als papa van Lauren (5) en Jasmijn (3). De dagen waarop we samen vol verwachting uitkeken naar uw aankomst, de spanning van het zetten van de schoen en de verrassing bij het openen van de cadeautjes. Het waren momenten van puur geluk en onschuldige vreugde.

Nu besef ik meer de waarde van die bijzondere momenten. Het waren niet alleen cadeautjes, maar ook de tijd die we deelden met onze familie en vrienden. Het waren de tradities die de Sinterklaasperiode zo speciaal maakten. Ik lees mijn dochters al enkele avonden voor uit het verhalenboek over de Sint. Ik geniet volop.

Een dikke duim aan Len, die voor zoveel kinderen speelgoed verzamelde en hen ook een warm Sinterklaasfeest bezorgden. Sint, leg hem maar extra in de watten.

Ik hoop dat u, samen met uw Pieten, ook dit jaar weer vele harten zult verwarmen en glimlachen zult toveren op de gezichten van jong en oud. Ik wens u een fijne verjaardag en hoop dat de magie van deze bijzondere tijd ook de harten van volwassenen kan blijven beroeren.

Met warme groeten,

Randy Vanderputte

NieuwsBredene.be