Fotografieclub ISO 8450 nodigt kinderen uit in fotostudio

0
49
fotoclub

Op zondag 19 november a.s. gaat opnieuw “Kunstendag voor Kinderen” door, een initiatief van de Vlaamse overheid, departement Cultuur, Jeugd en Media. De Bredense Fotografieclub ISO 8450 participeert in dit gebeuren door hun fotostudio open te stellen voor kinderen tot en met 12 jaar.

Van 14 tot 17 uur zullen de leden van ISO 8450 aanwezig zijn in de Blauwe Zaal op de eerste verdieping van het Gemeenschapscentrum Hubert Beuselinck aan de Pr. Elisabethlaan 47 te Bredene.

Een heuse fotostudio met alles erop en eraan zal er ter beschikking staan van de jongsten om er onder begeleiding van de hobbyfotografen gratis foto’s te nemen van hun ouders, broers en zusters, familie, vrienden, huisdieren, enz … Achteraf zullen de afgedrukte foto’s aan huis worden bezorgd.

Fotografieclub ISO 8450 zorgt die namiddag voor al het nodige fotografiemateriaal.

Eigen fototoestel meebrengen is dus niet nodig.

Met deze deelname aan “Kunstendag voor Kinderen” wenst Fotografieclub ISO 8450 de jongsten warm te maken voor de kunst van het fotograferen. Ook de begeleidende (groot)ouders en andere familieleden zijn deze namiddag van harte welkom om kennis te maken met de activiteiten en realisaties van ISO 8450.