FitDances voor Tom Boey

0
127
fitdance

FitDance Bredene doet een maand lang evenementen ten voordele van de therapie voor Tom Boey.

Daarom: ALLE opbrengsten van de maand juli gaan naar Tom, dus, trommel jullie vrienden en familie op om eens een lesje mee te pikken (of een eurotje int potje te steken) want dit is ineens de agenda voor de maand juli

Zondag 2 juli om 10u (polyvalente zaal sportcentrum)
EXTRA donderdag 6 juli om 19u30 (parking sportcentrum)
Zondag 9 juli Mega bootcamp vicognedijk (gratis event maar elke vrije bijdrage gaat dus naar Tom)
EXTRA donderdag 13 juli om 19u30 (parking sportcentrum)
zondag 16 juli GEEN les
EXTRA donderdag 20 juli om 19u30 (parking sportcentrum)
zondag 23 juli om 10u (polyvalente zaal sportcentrum)
zondag 30 juli om 10u (polyvalente zaal sportcentrum)

Meer over Tom:

“Ik ben David en ik heb deze steunactie opgericht voor mijn partner Tom, die last heeft van long-Covid. In november 2020 heeft Tom, zoals velen, Corona gekregen. Helaas bleken de kwaaltjes na 10 dagen niet op te houden. Integendeel, ze werden erger.

Sinds september 2021 is hij door de dokters arbeidsongeschikt verklaard wegens de aanhoudende problemen. Vooral hoofdpijn, vermoeidheid, concentratiestoornissen, ‘brain fog’, spierpijn, spierspasmen en spierkrampen zijn de grootste klachten dat hij ervaart.

Iedereen die Tom kent weet welke onvermoeibare optimist, harde werker, frequente sporter, goede vriend en allround mooi mens is. Helaas begint na 2 jaar het blijven stilstaan en niet merken van verbetering door te wegen. Het niet mogen werken, het niet meer kunnen sporten en het doodvermoeid zijn na wat sociaal contact met vrienden en familie, ze beginnen hun tol te eisen.

Hij heeft al meerdere ziekenhuizen, (witch)dokters, kuren, programma’s, trainingen en adviezen doorlopen en geprobeerd, maar niets heeft geholpen en voorlopig heeft niemand een oplossing of wondermiddel.

Het uitstaren naar het onbekende, het continu geduld uitoefenen, het positief proberen te blijven en het niet weten wanneer er (en of er) beterschap komt, wordt moeilijker en hakt in op hem.

Na wat onderzoek te doen, kwam hij terecht bij hyperbare zuurstoftherapie die ze nu toepassen op long-Covid patiënten in Nederland (https://www.hyperbaarcentrum.nl/zuurstoftherapie-bij…/).

Hij is natuurlijk op het punt gekomen dat hij alles wil proberen voor enige vorm van beterschap, hoe miniem deze ook zou zijn.

De therapie ziet er veelbelovend uit, enkel het prijskaartje was even slikken… € 210 per sessie van 2 uur, en er zouden minimum 40 à 50 sessies moeten plaatsvinden. Dat komt neer € 10500, zonder enige andere bijkomende kosten. Er is ook geen tussenkomst voorzien door de sociale zekerheid aangezien deze behandeling (nog) niet erkend is. We hopen dan ook minimum € 10500 op te halen.

Daarom deze warme oproep om Tom te steunen zodat hij deze therapie kan starten. Iedere bijdrage, klein of groot, wordt in iedere geval enorm geapprecieerd.

#steunTom