Dag van de Bredenaar op Oostende Koerse

0
59
bon

Op 10 juli kunnen de Bredenaars en toeristen een fantastische dag beleven tijdens de Dag van de Bredenaar op Oostende Koerse.

Tijdens Oostende Koerse zorgen een hondertal paarden voor spektakel. Bredenaars kunnen net als vorig jaar gebruik maken van een speciale voucheractie om te genieten van een dagje toppaardenrennen Ă©n enkele Vlaamse topartiesten.

Op maandag 10 juli, is de ACEG Wellingtonrenbaan van alle Bredenaars. Zowel de inwoners, de tweede verblijvers en de toeristen van Bredene kunnen dankzij het gemeentebestuur genieten van een extra voordeelactie. Met deze speciale uitknipbare voucher (die in de juni-editie van Bredene Magazine zal zitten) kan men voor elke betalende toeschouwer Ă©Ă©n gratis bezoeker meenemen. Zo betaalt men maar 5 i.p.v. 10 EUR per persoon voor een meeslepende namiddag Ă©n avond amusement!

Om 16u gaan de deuren open voor een stevig programma met premium draf– en galoprennen.

Zo is er o.m. de Grote Prijs van de Gemeente Bredene. En nadat het laatste paard over de meet loopt, laten we andere raspaardjes op het publiek los. Sam Gooris, Bram & Lennert en dé Partyband van Vlaanderen, Swoop zorgen ervoor dat de hele esplanade meezingt.

Bredenaars kunnen de voucher uitknippen en op 10 juli meebrengen naar de kassa.

#Koerse