Dag van de Ambachten – oproep

0
132
ambachten

Bent u ambachtsman of -vrouw? Neem deel aan de 17e Dag van de Ambachten en zet uw vakmanschap in de kijker met het label “erkend ambacht”.

De 17e Dag van de Ambachten vindt plaats op 19 november 2023. Het doel van die dag is om het ambachtelijk vakmanschap uit de regio’s te promoten en in de kijker te zetten.

NEEM DEEL AAN DE DAG VAN DE AMBACHTEN

Tijdens de Dag van de Ambachten krijgt men de unieke kans om het eigen werk aan het grote publiek voor te stellen. Men is vrij om die dag naar eigen goeddunken in te vullen, maar wel mits naleving van volgende eenvoudige regels:

men is in het bezit zijn van het label “Erkend Ambacht”

minstens één demonstratie, animatie of begeleid bezoek in het atelier aanbieden. Ook andere activiteiten zijn welkom, zoals spelletjes of workshops waaraan de bezoekers kunnen deelnemen.

Daarnaast kan men profiteren van het evenement om eigen creaties te verkopen. Deelname aan de Dag van de Ambachten is volledig gratis. Om deel te nemen moet men wel het officiële label “Erkend Ambacht” hebben. Nog niet erkend? Vraag het nu gratis aan!

WELK NUT HEEFT HET LABEL “ERKEND AMBACHT”?

Dankzij dit label:

geniet men van de enige officiële erkenning van het statuut van ambachtsman of -vrouw in België;

kan men het eigen vakmanschap in de kijker zetten bij het grote publiek;

profiteert men van een nationale publiciteitscampagne op de Dag van de Ambachten;

ontvangt men een communicatiepakket om de Dag van de Ambachten vóór en tijdens het evenement lokaal te promoten

Goed nieuws! Vroeger was het label voorbehouden aan ambachtslieden in hoofdberoep, maar vandaag is het ook toegankelijk voor ambachtslieden in bijberoep.

Hoe het label aanvragen

Op vindt men de voorwaarden om het label te verkrijgen https://dagvandeambachten.be/

INFO EN INSCHRIJVINGEN

Uiterste datum om u in te schrijven voor de Dag van de Ambachten: 9 oktober 2023. Voor wie te laat is, is het niet meer mogelijk om een gedrukt communicatiekit te ontvangen.

https://dagvandeambachten.be/