Bredenaars kunnen goedkoper naar Filou Oostende of KVO!

0
102
KVO Filou

Basketbalclub Filou Oostende en voetbalclub KV Oostende zijn beiden actief in de hoogste afdeling van de nationale competities basketbal en voetbal. Zin in een avondje sportplezier? Dat kan voor alle Bredenaars tegen een uitzonderlijk en voordelig tarief.

Supportersdag van de Bredenaars bij Filou BC Oostende

Op zaterdag 28 januari om 20u30 speelt basketbalclub Filou BC Oostende in de BNXT League tegen Brussels. Deze wedstrijd werd uitgeroepen tot de “Supportersdag van de Bredenaars” waardoor alle Bredenaars en tweedeverblijvers kaarten kunnen bekomen voor de uitzonderlijke prijs van 5 EUR! In de sfeervolle zaal worden ook specifieke plaatsen voorbehouden voor de Bredenaars.

Hoe ticket(s) online aanvragen

• Ga naar www.filouoostende.be/tickets en klik onderaan “Ontdek onze tickets”

• Maak een account aan

• Kies de wedstrijd op 28/01/2023 en klik op “koop ticket(s)”

• Geef “BREBCO2823” waar u ziet staan “Klik hier om je promotiecode in te voeren” en klik op toepassen.

• Duid aan welke plaats in blok G of blok F u wenst te zitten en klik op “ga verder”

• Klik op “tickets reserveren” en daarna op “ga door naar betaling” (hier aanduiden “Ticket “Bredene”)

• Klik op “download nu je tickets”, indien u uw ticket(s) niet meteen wilt downloaden kunt u ze ook terugvinden in uw account onder “aankoopgeschiedenis”Een ticket -12 jarigen is gratis en kan ook via de website worden aangevraagd. Er zijn ook tickets beschikbaar aan het onthaal van het gemeentehuis

Goedkoper naar KV Oostende – Cercle Brugge

Op zaterdag 21 januari om 18u15 is er de voetbalwedstrijd KV Oostende – Cercle Brugge in de Diaz Arena in Oostende. Ook hier krijgen Bredenaars en tweedeverblijvers de kans om tegen een voordelig tarief de wedstrijd in het stadion te volgen.Bredenaars of tweedeverblijvers kunnen een bericht met de naam voor wie tickets worden gevraagd, sturen naar ticketing@kvo.be. Men kan ook naar de ticketshop van KV Oostende, Leopold van Tyghemlaan 62, 0ostende gaan. Bredenaars en tweedeverblijvers krijgen 1 gratis ticket bij 1 betalend ticket.