14-daagse van het Rode Kruis van 20 april tot en met 4 mei.

0
43
Pleisters Rode Kruis

Pleisters in plaats van stickers? Wat smurf je me nu?

Ja inderdaad, dit jaar geen vertrouwde stickers, maar pleisters. Verder blijft alles bij het oude. Je kan de pleister dus gewoon kopen bij Rode Kruisvrijwilligers aan kruispunten over heel Vlaanderen, lokale handelaars, supermarkten van 20 april tot en met 4 mei.

De prijs van de pleister evolueert mee naar € 10 per stuk. De vorige prijs (€ 5) – of 200 Belgische Frank in de jaren ‘90 – is namelijk sinds 1993 niet meer aangepast, ondanks de inflatie.

Met jouw bijdrage steun je rechtstreeks je lokale Rode Kruisafdeling.

Hoe en waar kan je een pleister kopen om de afdeling Bredene te steunen?

1. Wij hebben 13 handelaars/dienstverleners bereid gevonden onze pleister te koop aan te bieden aan jou.

IN TE VOEGEN “BESTAND Nieuwsbredene”

Deze handelaars hebben een affiche hangen en op de toonbank staat een pancarte. Daar kan je Ă©Ă©n of meerdere pleisters aankopen; of cash, of via de payconiq QR-code op de pancarte. Met dank aan deze handelaars.

2. Onze vrijwilligers verkopen aan het Shoppingcenter Brugsesteenweg Bredene en Duinen op de parking / Aldi en Colruyt

Op diverse dagen en uren aan de kruispunten De Bolle op de Albertlaan en de kustweg richting Knokke / Kruispunt Opex op de Voorhavenlaan / kruispunt naar de Oosteroever-Vijsmijn op de H.Baelskaai

3. Online kan je stickers bestellen op www.koopdepleister.be/bredene . Deze bestellingen worden centraal behandeld en worden u via de Bpost toegestuurd en kosten 10€/pleister + 4,95€ verzending. Een tip: wanneer je 2 of meer pleisters bestelt, vervalt de verzendkost.

H E L P O N S H E L P E N en koop een pleister bij een van de verkoopspunten van de afdeling BREDENE (zie afbeelding)