Werken verbreding Zeelaan starten op 7 februari

0
107
Zeelaan

Op maandag 7 februari a.s. starten de werken om de rijweg van de Zeelaan, in het gedeelte tussen de Keerweg en Zwinstraat, te verbreden. De werken zullen 4 weken in beslag nemen. “Er wordt in dit gedeelte een bredere rijweg aangelegd in asfalt waardoor wagens niet steeds in de graszone moeten uitwijken. Dit zorgt voor diepe putten naast de weg die schade aan wagens kan veroorzaken”, zegt schepen van openbare werken Erwin Feys. Het gemeentebestuur voorziet hiervoor 62.593,11 EUR.

Er is voor inwoners geen directe hinder door deze werken, aangezien er zich in de werfzone geen woningen bevinden. Er wordt echter wel een omleiding voorzien omdat tijdens de werken geen doorgaand verkeer mogelijk is in het gedeelte waar wordt gewerkt (Zeelaan tussen Keerweg en Zwinstraat). Ook in de Zwinstraat, waar alle woningen bereikbaar blijven, is geen doorgaand verkeer mogelijk omdat wordt gewerkt aan het kruispunt Zwinstraat/Zeelaan.

De omleidingen zijn als volgt:
– VERKEER TUSSEN ZEELAAN EN KEERWEG: Er wordt een omleiding voorzien langs de Keerweg, Populierenlaan en Centrumlaan. Alle woningen in de Keerweg blijven bereikbaar met de wagen.
– VERKEER TUSSEN RONDPUNT VICOGNELAAN RICHTING ZEELAAN: Er wordt een omleiding voorzien via Zijdeling en Pauwhoflaan. Alle woningen in de Zwinstraat blijven bereikbaar met de wagen
#openbarewerken