Wandelen en ontbijten voor vrede en verdraagzaamheid

0
16


11 november is in Bredene traditioneel de dag waarop wordt gewandeld voor vrede en verdraagzaamheid. De herdenking van Wapenstilstand wordt op vrijdag 11 november gekoppeld aan een ontbijt met aansluitend een wandeltocht.

“De organisatie van deze activiteit is meer dan een herdenking. Met een sportieve wandeltocht gekoppeld aan een lekker ontbijt doet Bredene al vele jaren inspanningen om centen in te zamelen voor het goede doel”, zegt schepen van cultuur Alain Lynneel. “Het nuttige wordt trouwens met deze ‘Wandelen en ontbijten voor Vrede en Verdraagzaamheid’ aan het aangename gekoppeld, want de opbrengst gaat integraal naar de 11.11.11-campagne”, zegt schepen van ontwikkelingssamenwerking Kelly Spillier. Meewandelen en ontbijten voor vrede en verdraagzaamheid? Voor tickets kan men terecht in het gemeentehuis, het sportcentrum, de bibliotheek of in het MEC Staf Versluys (10 euro, gratis voor -8 jaar).

Programma
8u30 tot 10u30: ontbijt met animatie in het MEC Staf Versluys, gevolgd door start vrije wandeling9u30, 10 uur en 10u30: begeleide wandeling