VLIZ verhuist

0
181
Innovocean

Na meer dan 20 jaar verlaten het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) en haar nationale en internationale partners hun vertrouwde kantoorgebouwen in de vismijn van Oostende. Iedereen is momenteel druk in de weer om bureaus te legen, materiaal en documenten te sorteren en bezittingen in te pakken. Begin september verhuist een gespecialiseerde firma niet minder dan 684(!) dozen. Omwille van de verhuis is het VLIZ en de zeebibliotheek in de week van 5 september niet toegankelijk. Onze medewerkers werken van thuis, en blijven wel bereikbaar. Vanaf 12 september kan je ons terugvinden in de gloednieuwe InnovOcean Campus aan de Jacobsenstraat nummer 1, even verderop op de Oostendse Oosteroever. Op de koop toe lanceert het VLIZ zijn kersvers logo en dito huisstijl.


Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe werkplek?


Op de VLIZ-ledendag van vrijdag 23 september 2022 kan je een bezoekje brengen aan de InnovOcean Campus. Die dag organiseert het VLIZ speciaal voor haar leden een exclusieve rondleiding in de gloednieuwe kantoorruimtes, inclusief een bezoek aan de ruime VLIZ-bibliotheek. VLIZ-medewerkers staan je op verschillende locaties in het gebouw te woord en informeren je over het fascinerend werk dat ze uitvoeren. Geniet van het panoramisch zicht op de hoogste verdieping. We sluiten af met een drankje. We bieden deze avond gratis aan voor onze VLIZ-leden.
Nog geen VLIZ-lid, maar toch geïnteresseerd in deze activiteit? Niet-leden kunnen deelnemen door zich aan te sluiten als VLIZ-lid (https://www.vliz.be/nl/word-vliz-lid-online) of mits een kleine bijdrage van 10 euro per persoon.


Bron: VLIZ