3.4 C
Bredene
donderdag, 01 december 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsVillage goes crazy

Artikel

Village goes crazy

Na enkele uitgeregende en corona edities mocht Village goes crazy weer volop in de spotlights staan.

Ook de bezieler van ‘the village’ Rudi Debeuckelaere was ontzettend blij om zijn geesteskind opnieuw tot leven te zijn gekomen. ‘Het was goed’, zei hij bescheiden zoals hij is.

Zoals steeds moeten wij de vrijwilligers, de technische dienst en de dienst toerisme van onze warme gemeente Bredene bedanken voor hun onbaatzuchtige inzet gedurende de vele activiteiten.

De line-up van deze avond mag er ook zijn met The Nine To Five. Een zeskoppige rock-‘n-roll/garage-rockband uit Gent die nieuwe muziek schrijft in de stijl van de jaren ’60.

Stone Age Cadillac verving de groep Shapeshifted die door ziekte niet kan aanwezig zijn. Stone Age Cadillac is een band die heavy blues combineert met 70s stoner het zijn allemaal muzikanten die reeds hun sporen verdienden bij vele bands tussen de jaren ’80 en heden …

Daarna kwam Harlem Lake. Ze houden ervan om rauwe jaren 70-soul te mengen met hedendaagse bluesrock en americana! 4 juni 2022 laatsleden hebben ze zelfs de European Blues Challenge gewonnen.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Blauwe bruggen terug open

Na het onderhoud zijn de blauwe bruggen opnieuw geopend.

Actie eindejaarsverlichting

Het is bijna eindejaar en dan kan men de woning opnieuw versieren met sfeerverlichting. Breng versiering aan in de tuin, aan de woning of...

Koop lokaal

Koop net als je de Sint, je cadeautjes lokaal.

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
68VolgersVolg