9.4 C
Bredene
zaterdag, 04 februari 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsVaccinatie in MEC Versluys

Artikel

Vaccinatie in MEC Versluys

De vaccinatie in het MEV Versluys is opnieuw opgestart. Inwoners die minder mobiel zijn kunnen de wagen dichtbij parkeren op het terrein van het centrum. Anderen hebben de nodige gratis parkeermogelijkheid op de parking er recht tegenover langs de Kapelstraat of langs de Koninklijke Baan.


Inschrijven op QVAX-lijst voor herfstbooster

In het vaccinatiecentrum in Bredene wordt voor het invullen van de lege plaatsen in de vaccinatieplanning gebruik gemaakt van de QVAX-reservelijst. Via de QVAX-lijst is het mogelijk om snel mensen te verwittigen als er de dag zelf of tijdens de komende week lege plaatsen vrijkomen. Iedereen die reeds werd gevaccineerd met een volledig vaccinatieschema en waarvan het tijdsinterval na de laatste prik minstens 3 maanden bedraagt, kan zich op deze lijst laten plaatsen. QVAX is enkel bedoeld voor wie een herfstboosterprik wil krijgen. Wie zich op deze lijst wil plaatsen kan dat via: www.qvax.be. De herfstbooster wordt enkel aangeboden vanaf 18 jaar! Let wel: men kan zich NIET op de QVAX-lijst plaatsen voor uitgestelde 1e en/of 2e prikken. Hiervoor neemt men contact op met het callcenter via 059/ 33 97 99.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Nieuwe voetpaden in Monnikenstraat

Er komen nieuwe voetpaden in de Monnikenstraat in Bredene-Dorp. De Watergroep voert sedert 16 januari werken uit aan de watervoorzieningen in de Monnikenstraat. Tegelijk worden ook...

Corporate Challenge en Duo Race

Onze huisfotograf Patrick Boucqaert maakte dit fotoverslag. Uitslag Duo Race: https://www.star-tracking.be/eventresult/659 Uistslag Corporate Race: https://www.star-tracking.be/eventresult/660 Uitslagen zijn nog onder voorbehoud zegt de organisatie.

Bredense bib blijft inzetten op jonge lezers

De Bredense bib zet in 2023 verder in op het stimuleren van lezen bij de allerkleinsten. De bib past in de loop van het jaar...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg