Tweedehandsbeurs gezinsbond

0
107
gezinsbond

Op zaterdag 19 november 2022 van 13.00 uur tot 16.00 uur houdt De Gezinsbond een tweedehandsbeurs in MEC STAF VERSLUYS, Kapelstraat 76, 8450 Bredene


De gezinsbond wil met onze TWEEDEHANDSBEURS de gezinsuitgaven voor babymateriaal, kinderkledij, zwangerschapskledij, speelgoed, kinderboeken en andere kinderspullen betaalbaar houden.We zetten tevens in op een duurzame samenleving, door hergebruik van baby- en kindermateriaal te stimuleren.
We voorzien een cafetaria waar je, na het rondkuieren op de beurs, even kunt uitrusten en je aankopen bewonderen bij het nuttigen van een drankje.


Ook aan de kinderen wordt gedacht. Animatie wordt voorzien. De toegang tot deze beurs is gratis.
De gezinnen staan zelf in voor de verkoop.Prijs per standplaats : 10 euro.


Ben je kandidaat-verkoper? Dan kan je je inschrijven tot 12 november 2022, en dit zolang er plaatsen beschikbaar zijn, bij ons bestuurslid Anne Van de Velde via gobianne@hotmail.be met vermelding van naam, adres en eventueel lidnummer. Leden van de gezinsbond krijgen voorrang bij de inschrijvingen.
Je bent er eveneens welkom voor verdere informatie.
Na de inschrijving ontvang je een mail met bijkomende info.


De inschrijvingen worden afgesloten op 12/11/2022. Je inschrijving is pas definitief na het betalen van het standgeld op rekeningnr. BE39 7995 1948 5219 van Gezinsbond Bredene.