Programma herfstvakantie

0
81
programma herfstvakantie

Schepen Daisy Hoste: “De herfstvakantie staat in het teken van Halloween met als hoogtepunt het halloween event op maandag 31 oktober in en rond het MEC Staf Versluys”.


Maandag 31 oktober MEC Staf Versluys

Kom griezelen en bibberen tijdens ons Halloween event die doorgaat in en rond het MEC Staf Versluys.

Zombierun: 17 tot 18 uur

Doe mee aan de Zombierun for kids, kom dus verkleed en laat je vooral niet pakken door de zombies en loop vlug naar de finish!Kindergrime: 17 tot 20 uur

Laat je snoet omtoveren tot een pompoen, spookje of skelet.Straattheater: 17 tot 20 uur

Steltenlopers en straattheater toveren het evenementenplein om tot een spooky plaats. De avond op het plein wordt om 20 uur afgesloten met een vuurshow.

Rock Circus: 18u30 tot 20 uur

Kom shaken op de tonen van Rock Circus.

Halloweenfuif: 20u30 tot 01 uur
Halloweenfuif met o.a. een dj-set van Mendre.

Woensdag 2 november
MEC Staf Versluys Horrorhuis: 9 tot 12u30 & 13u30 tot 17 uur
Kom bibberen en beven in het meest griezelige horrorhuis, durf jij het aan?Kindergriezelfilm: 17 tot 18u45 Frankenweenie: Wanneer het hondje van de jonge Viktor, Sparky, door een auto wordt geraakt en sterft, besluit Viktor zijn geliefde huisdier terug tot leven te wekken.
Horror cinema: 19u30 tot 21 uurGet Out (+16)
Donderdag 3 november MEC Staf Versluys Horrorhuis: 9 tot 12u30
Kom bibberen en beven in het meest griezelige horrorhuis, durf jij het aan?
Workshops: 14 tot 17 uur
Kom je creatief uitleven tijdens een van onze vier workshops. Leer een kleimonster maken, toverdranken mixen, glibberslijm maken en kraspapier omtoveren tot een spookje. (Vanaf 4 jaar)
29 oktober tot 5 november MEC Staf Versluys

Selfiebord

De hele vakantie staat een selfiebord op het Duinenplein: kom een griezelselfie nemen en post je foto op Instagram met #BredeneGriezelt en win een leuke prijs.Pompoenzoektocht
Zet je speurdershoed op en zoek de verborgen woorden.Wie speurt krijgt een ‘lekker’ geschenkje! Formulier af te halen aan de balie bij de dienst toerisme.