12.2 C
Bredene
woensdag, 06 juli 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsOpgelet: stormweer op vrijdag

Artikel

Opgelet: stormweer op vrijdag

Het KMI voorspelt van vrijdag 18 tot zaterdagnacht 19 februari (zware) storm en kondigt code oranje af voor de provincie West-Vlaanderen.

Op vrijdag tussen 14u00 en 19u00 wordt een zware zuidwesterstorm (windkracht 10 op de schaal van Beaufort) verwacht, met in de provincie West-Vlaanderen rukwinden tussen 100 en 130 km/u.Een dergelijke storm kan veel schade aanrichten en ook het verkeer ernstig verstoren. Om die schade zoveel als mogelijk te beperken kan je verschillende maatregelen nemen.

Als je tijdens of na dit noodweer brandweerbijstand nodig hebt voor stormschade, maar er niemand (potentieel) in gevaar is, kan je online brandweerhulp vragen via het e-loket op www.1722.be of het nummer 1722 bellen.

Gebruik bij voorkeur het e-loket. Hou het noodnummer 112 vrij voor personen in levensgevaar.

Volg de weersvoorspellingen via www.meteo.behttps://bit.ly/3LGcUzj

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Nieuwskrant Arte4

Arte4 bracht een nieuw krantje uit. Lees hier de editie van juli:

Flor blogt: Op zoek naar een cabaretière uit eigen streek

Terwijl Flor dit stukje afsluit, vraagt hij zich af of lezers soortgelijke cabaretières uit het verleden van eigen streek kennen. https://florsnieuweblog.blogspot.com/2022/07/helene-marechal-en-de-zoektocht-naar.html

Vermoedelijke duur van de werkzaamheden: einde op 15/07

In Bredene is er een probleem met één van de ondergrondse hoogspanningskabels in de Prinses Elisabethlaan (gewestweg N9) ter hoogte van de Buurtspoorwegstraat.Herstellingswerken door...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg