Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

10.1 C
Bredene
donderdag, 28 maart 2024

Volg ons ook op

HomeNieuwsOntmoeting met Rukhsana Zubair en Lili Chong

Artikel

Ontmoeting met Rukhsana Zubair en Lili Chong

Wat leuk voor mij om als eerste opdracht een dubbelinterview te mogen doen met twee toffe madammen voor mijn oude liefde Nieuwsbredene.be

We spraken af op het nieuw speelpleintje aan de Polderstraat juist naast het mooie schoolgebouw. Rukhsana was vergezeld van haar dochter Rani en haar man Tom. Zij had een mooie ruiker mee om haar vriendin te bedanken om haar verhaal door te sturen via ‘Be Heroes’.

De ingestuurde verhalen van deze helden werden ook gelezen door Koning Filip. Aanstaande donderdag 21 juli 2022, de nationale feestdag, wordt Rukhsana en Lili ontvangen op het nationaal defilé en kunnen zij misschien de kans krijgen om de koning te vertellen wat hun verhaal zo bijzonder maakt.

Lili Chong is wat later op de afspraak maar het weerzien met Rukhsana was des te hartelijk.

Ook voor mij is het de tweede ontmoeting met ‘praatvaar’ Lily, eerder mocht ik met kennismaken op de vrijwilligersbeurs die door Oostende en Bredene werd georganiseerd.

Rukhsana werkt als brugfiguur in Bredene en daarnaast richtte ze een onderneming op ‘Poppen met een verhaal’. Aan de hand van zelfgemaakte poppetjes richtte zij zich het meest op personen met een migratieachtergrond, vluchtelingen, nieuwkomers en mensen die hun plaats in de maatschappij moesten heruitvinden. Het doel van haar onderneming is vooral mensen inzichten bijbrengen zodat zij in plaats van over-leven kunnen leven zoals het hoort.

Lili Chong is een 34-jarige jonge dame uit Kuala Lumpur en vertoeft al 11 jaar in België. Momenteel werkt zij als projectcoördinator voor de dienst Mens & Maatschappij in Oostende. Zij is de drijvende kracht voor verschillende projecten in Oostende waarbij ‘ABC aan Zee’ er ééntje van is. Taalstimulering voor kinderen & jongeren in de schoolvakanties voor anderstaligen.

We laten Lili eventjes aan het woord:

Ik ken Rukhsana al verschillende jaren en heb haar altijd gevolgd sinds zij bezig was met verschillende initiatieven, waaronder Ginger House in Bredene.

Toen was ik bezig met de programmatie van ABC aan Zee, een taalstimulering kamp voor anderstalige jonge nieuwkomers in de vakanties, en was ik op zoek naar originele workshops. Ik dacht meteen aan Rukhsana en vroeg haar of ze vrijblijvend bij ons één of twee workshops bij verschillende klassen wilde te geven.

Na een eerste workshop klopten alle vrijwillige leerkrachten en leerlingen aan om haar workshop te mogen volgen. Plots kon zij met alle 9 klassen bij ABC aan Zee haar methodiek delen. Iedereen was duidelijk geboeid en ‘Poppen met een verhaal’ had absoluut een meerwaarde voor onze leerlingen.

Ook de vrijwilligers waren enthousiast om te zien hoe Rukhsana samen met kinderen de mooiste herinneringen van hun kindertijd oproepen via haar poppen en tekeningen. Het wordt gebracht op een zeer toegankelijke manier waarbij iedereen zich betrokken en geapprecieerd voelt voor hun verleden en hun identiteit.

Rukhsana maakte ook kennis met De Klisse, een zeer laagdrempelige ontmoetingsplaats in Oostende, ook daar stelde ze tentoon en gaf een workshop Poppen met een verhaal.

Zo komen we elkaar nu meer en meer tegen en zij is ook een zeer goeie vriendin waarvoor ik enorm respect voor heb. Ik ben ook heel blij voor haar dat ze de verdiende erkenning krijgt omdat het een zeer inspirerend voorbeeld is! Ik geloof in de kracht van elkaar verbinden en versterken, en samen kunnen we meer realiseren als we de meerwaarde van elkaar erkennen.

Jef Castelein

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Blik op de toekomst – Kunstenwedstrijd

Leerlingen van Bredense scholen doen mee aan het project 'Blik op de toekomst' georganiseerd door het gemeentebestuur! Ze laten hun creativiteit de vrije loop en...

Twee medailles voor Marlon Colpaert

Marlon Colpaert heeft zaterdag brons en zondag zilver behaald in skiff op de Internationale roeiregatta Memorial Paola d’Aloja (Italië). Hij moest enkel de Italiaanse...

Bredenaar Nick Deroo en Tom De Ronde zijn de winnaar van de publieksprijs van het CTF in Arnhem!

De prijs van de derde Arnhemse editie gaat naar DeRonde/Deroo met hun voorstelling 'It really hurts when your head hits the concrete'. Een man sleept...

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg