Kom ‘wijnen’ in het MEC Staf Versluys

0
64
wijnfestival

Wie een voorraad wijn wil aanleggen voor de nakende eindejaarsperiode kan op zondag 23 en maandag 24 oktober in het MEC Staf Versluys terecht. Wijnhuis Douchy organiseert er immers een nieuwe editie van het ‘Wijnfestival’.
Tien jaar na de laatste editie is Wijnhuis Douchy opnieuw te gast in het MEC Staf Versluys in Bredene. “Om lekker te ‘wijnen’ moeten de liefhebbers op 23 en 24 oktober in Bredene zijn. Men zal er kunnen proeven van een ruim assortiment aan wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Er is ook een brede waaier aan bubbels: champagne, prosecco en cava”, zegt schepen van toerisme Alain Lynneel. “Er zullen ongeveer 25 producenten aanwezig die samen een 250-tal verschillende producten kunnen laten proeven. Het festival brengt dit jaar ook de betere porto en madeira onder de aandacht”, geeft Johan Douchy van het gelijknamige Wijnhuis aan.


Iedereen is welkom op zondag 23 oktober of maandag 24 oktober van 15 tot 19 uur. Bezoekers betalen 5 EUR toegang en krijgen daarvoor een degustatieglas die ze vervolgens mee naar huis mogen nemen. Wie dat wenst kan op zondag en maandag vanaf 19 uur genieten van een VIP-formule (diner met passende wijnen/85 EUR). Meer informatie? info@douchy.com.