Kansberekening lotto multi

  1. Waar Kan Ik Een Elektronische Gokmachine Downloaden: Twee winnende handen in poker zijn straight flush en four of a kind.
  2. Hoe Kan Ik Winnen Bij Een Online Gokmachine - Hier zijn onze top picks voor Rainbow Riches gokkast bonus aanbiedingen.
  3. Wat Is Mobiel Blackjack Precies: U kunt alleen opnemen met behulp van dezelfde methode als youve gebruikt om te storten en de meeste opnames worden verwerkt binnen 24 uur.

Utrecht poker app

Hoe Beïnvloedt De Participatiewet De Inkomsten Uit Gokkasten
Wanneer kan een speler zijn of haar kaarten splitsen in Blackjack.
Wat Is De Geavanceerde Strategie Voor Digitale Roulette
De machine stond me toe om een wiel te draaien dat op 2X landde, wat betekende dat mijn winst die dag verdubbeld werd.
Hieronder staan de pokerhanden gerangschikt op waarde van hoog naar laag.

The hague loterij staatsbedrijf

Hoeveel Kaarten Worden Er Gebruikt Op Een Mobiele Gokmachine
Op dit moment is er slechts één pragmatisch roulette spel op de markt.
Is Er Een Belgiës Casino Dat Populair Is Bij 2 Spelers In 2023
Zoek een website gehost deze pokie om te beginnen.
Welke Online Gokkasten Zijn Er In België

-2.5 C
Bredene
vrijdag, 01 december 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsKom ‘wijnen’ in het MEC Staf Versluys

Artikel

Kom ‘wijnen’ in het MEC Staf Versluys

Wie een voorraad wijn wil aanleggen voor de nakende eindejaarsperiode kan op zondag 23 en maandag 24 oktober in het MEC Staf Versluys terecht. Wijnhuis Douchy organiseert er immers een nieuwe editie van het ‘Wijnfestival’.
Tien jaar na de laatste editie is Wijnhuis Douchy opnieuw te gast in het MEC Staf Versluys in Bredene. “Om lekker te ‘wijnen’ moeten de liefhebbers op 23 en 24 oktober in Bredene zijn. Men zal er kunnen proeven van een ruim assortiment aan wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Er is ook een brede waaier aan bubbels: champagne, prosecco en cava”, zegt schepen van toerisme Alain Lynneel. “Er zullen ongeveer 25 producenten aanwezig die samen een 250-tal verschillende producten kunnen laten proeven. Het festival brengt dit jaar ook de betere porto en madeira onder de aandacht”, geeft Johan Douchy van het gelijknamige Wijnhuis aan.


Iedereen is welkom op zondag 23 oktober of maandag 24 oktober van 15 tot 19 uur. Bezoekers betalen 5 EUR toegang en krijgen daarvoor een degustatieglas die ze vervolgens mee naar huis mogen nemen. Wie dat wenst kan op zondag en maandag vanaf 19 uur genieten van een VIP-formule (diner met passende wijnen/85 EUR). Meer informatie? info@douchy.com.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Willy De Keyser is gemeenteraadslid en Deborah Bureau is lid van het BCSD

Evelyn Vermont nam ontslag uit de gemeenteraad, daardoor komt Willy De Keyser (Vooruit) in haar plaats. Willy zetelde enkele jaren terug al in de...

Speelgoedinzameling vandaag

Helpen jullie Len zijn wens de wereld in? Al enkele jaren wil Len Goethals (9j) steeds dat de Sint er voor alle kindjes is. We...

Boekje Kerstreveillon

Op zondag 24 december vindt in het MEC Staf Versluys 2023 de Kerstreveillon plaats. Daarvoor wordt elk jaar een boekje uitgegeven en die valt vanaf...

Volg Nieuwsbredene.be

0FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg