12.2 C
Bredene
woensdag, 06 juli 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsJouw tuin zoemt

Artikel

Jouw tuin zoemt

Voor het 6de jaar op rij geeft Regionaal landschap Houtland & Polders jouw tuin een bijenboost vanjewelste met de verkoop van bijvriendelijke plantenpakketten.

Ben je toe aan wat meer bloemen en gezoem in je tuin? Dan hebben ze het perfecte startpakket. Combineer één of meerdere pakketten tot een prachtige border. Aanvullen kun je uiteraard naar hartenlust met andere vaste planten.

Meer info op https://www.jouwtuinzoemt.be/

Jouw tuin zoemt is een organisatie van Regionaal Landschap Houtland & Polders, met de medewerking van Provincie West-Vlaanderen, Vrije School Haverlo, BioBES, Natuurpunt Zedelgem, Natuurpunt Damme, en deze 15 steden en gemeenten: Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, Gistel, Ichtegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Oudenburg, Torhout, Zedelgem, Zuienkerke.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Ligo-cursisten krijgen diploma

Ook dit voorjaar kon men in Bredene terecht voor cursussen van Ligo. Na afloop van de laatste les was er een diplomauitreiking. “De cursisten konden...

Gio Kemper op bezoek bij Sykyc

Gisterenavond Gio Kemper, bekend van onder meer De Nachtwacht en als duiker in The Masked Singer, naar het sportcentrum. Sykyc stuurde een clip in met...

Duynewake

De editie 2022 van de Duynewake is er een van herbe(g)(z)innen. Onze huisfotograaf Patrick Boucqaert zorgde voor dit fotoverslag.

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg