Gemeentebestuur op zoek naar voorzitter raad Lokale Economie en Toerisme

0
43
raad lokale economie en toerisme


De raad voor lokale economie en toerisme, die gemiddeld zo’n 4 keer per jaar samenkomt, is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Deze persoon zorgt samen met de ondervoorzitter, de secretaris van de raad en de schepen lokale economie voor de voorbereiding van de bijeenkomsten. Hij of zij kan indien nodig ook een samenkomst bijeenroepen, punten op de agenda plaatsen…


De raad voor Lokale Economie en Toerisme is een adviesraad.


Deze werd opgericht om:


– De problemen en vragen inzake lokale economie te bestuderen die rechtstreeks of onrechtstreeks worden beĂ¯nvloed door het gemeentebeleid- De problemen en vragen inzake het toeristisch en evenementenbeleid en de planning van openbare toeristische infrastructuur te bestuderen die rechtstreeks of onrechtstreeks worden beĂ¯nvloed door het gemeentebeleid- Initiatieven te ontwikkelen die de lokale economie bevorderen- Ondernemers bij te staan in het realiseren van hun doelstellingen- Een overlegplatform te creĂ«ren tussen de bedrijfswereld en het gemeentebestuurAdviezen te verstrekken aan de gemeenteraad en het college van burgemeester en schepenen.
De samenwerking te verbeteren tussen de gemeentelijke diensten en de bedrijfswereldSynergie te creëren tussen de toeristische activiteiten en de lokale economie.Meer informatie over de raad lokale economie en toerisme is hier te vinden.


Om zich kandidaat te stellen of om vrijblijvend meer informatie te verkrijgen kan men zich richten tot economie@bredene.be.