8.2 C
Bredene
zaterdag, 01 april 2023

Volg ons ook op

HomeNieuwsGemeentebestuur bedankt straatkeerders

Artikel

Gemeentebestuur bedankt straatkeerders


Van 3 tot 9 oktober is het Week van de Handhaving en ook Bredene neemt deel. Het gemeentebestuur neemt deze gelegenheid te baat om de straatkeerders, die dagdagelijks instaan voor de netheid in de gemeente, te bedanken.
Tijdens deze ‘Week van de Handhaving’ vraagt ‘Mooimakers’ – het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van OVAM, Fost Plus en de VVSG – samen met de lokale besturen een verhoogde aandacht voor de problematiek van sluikstorten en zwerfvuil. Bredene zette in het verleden reeds tal van zwerfvuilacties op. “Sedert enkele maanden werken we samen met OVAM. Sinds begin juli voeren twee handhavers op bepaalde ogenblikken controles uit op sluikstorten, zwerfvuil, hondenpoep, sigarettenpeuken,…”, geeft schepen van milieu Kelly Spillier aan.

Ook alle andere medewerkers van ons bestuur verdienen op geregelde tijdstippen een schouderklopje, maar tijdens deze week van de handhaving zet Bredene graag eens de straatkeerders, die zich dagdagelijks inzetten om het grondgebied netjes te houden, in de belangstelling. “De straatkeerders zijn elke dag in de weer en verdienen tijdens deze handhavingsweek een extra pluim voor hun werk. Het is inderdaad hun job, maar vanzelfsprekend is ze niet. En onze mensen doen dat met heel veel fierheid voor onze gemeente. Dan is een bedanking of een schouderklopje op z’n plaats”, zegt schepen Kelly Spillier.

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Infodag politieschool

Op zondag 16 april wordt een infodag van de West-Vlaamse politieschool gehouden. Kom ook jij kennis maken met de agenten van Bredene en De...

Oeps, he did it again!

Onze ere-burger, Matthieu Bonne, heeft een nieuw wereldrecord gevestigd door in zeven dagen tijd 3.619,72 kilometer te fietsen in de Amerikaanse staat Arizona. Het was...

Nieuwe inwoners

Gisterenochtend werden de nieuwe inwoners van onze mooie gemeente verwelkomd door het gemeentebestuur. Zij kregen een heerlijk ontbijt voorgeschoteld.

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
65VolgersVolg