17.8 C
Bredene
zondag, 22 mei 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsFiesta Europa

Artikel

Fiesta Europa


Fiesta Europa, het leukste evenement voor jong en oud, is opnieuw te gast op het Duinenplein in Bredene op 13, 14 en 15 mei 2022.


We nodigen je hierbij graag uit op de informele opening voor de pers en genodigden op vrijdag 13 mei om 17 uur. Uiteraard voorzien we een drankje.


Fiesta Europa is een internationale feestelijke markt. Als bezoeker kan je er komen ONTDEKKEN, PROEVEN en GENIETEN van al het moois en lekkers dat ons continent te bieden heeft. Marktkramers uit heel Europa bieden specialiteiten te koop aan uit hun land of regio. Op het gezellige terras kan genoten worden van de beste internationale gerechten die ter plaatse vers bereid worden, al dan niet vergezeld van een heerlijk drankje. Ondertussen brengen live muzikanten de bezoekers in de perfecte vakantiesfeer en kunnen kinderen zich onder toezicht uitleven in het kinderdorp.


Maar bovenal: BELEEF de unieke sfeer op Fiesta Europa waardoor je je op vakantie waant. Laat je onderdompelen in die onweerstaanbare mix van talen en culturen, smaken, geuren en kleuren. Maak een praatje met de vriendelijke standhouders die ijverig hun waren aanprijzen, leer een paar woordjes Hongaars, oefen je kennis van vreemde talen en dat allemaal dicht bij huis zonder dure verplaatsingen. Kortom: het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Welkom.

Openingsuren:
Vrijdag 13 mei van 17 tot 22 uur;
Zaterdag 14 mei van 11 tot 22 uur;
Zondag 15 mei van 11 tot 19 uur.
Animatie:Het kinderdorp is doorlopend open tijdens de openingsuren. De kinderen kunnen er onder toezicht spelen, knutselen en zich laten schminken.
Optredens:Vrijdag 13 mei: Elisa Ramirez (17-20.30 uur);
Zaterdag 14 mei: HolliDay (18-21 uur);
Zondag 15 mei: Marcell den 13de (15-18 uur).

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Opening Indian Tandoori Grill

In de Kapelstraat 33 werd ook een nieuwe zaak geopend, namelijk de Indian Tandoori Grill.Je kan er heerlijk Indisch eten en afhalen. Elke dag open...

Wereldbeker roeien in Belgrado

In het weekend van 27 tot en met 29 mei vindt de Wereldbekerwedstrijd roeien plaats in Belgrado. Het is de eerste wereldbekerwedstrijd vanhet seizoen....

Supportersdag voor Bredenaars

In de COREtec|dôme werd gisteren de derde halve finaleplayoff gespeeld tussen Filou Oostende en Mons-Hainaut. Voor deze match werden de Bredenaars uitgenodigd om de match...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg