Eerste dartskampioenschap van Bredene

0
304
Darts Kampioenschap

Zaterdag 11 juni organiseren Schepen Lynneel en Hof Der Prinsen Bredene het eerste Dartskampioenschap van Bredene in het Dacia Center, Brugsesteenweg 51b.


Het toernooi is toegankelijk voor Bredenaars vanaf 14 jaar. De eerste 50 inschrijvers krijgen een mooi aandenken.
Ook supporters zijn welkom. Inschrijven kan online via www.alainlynneel.be tot en met vrijdag 10 juni of de dag zelf ter plaatse tot 13u30.


Inleg voor deelname is 5 euroSchepen Alain Lynneel zegt: “ Sinds de coronaperiode werd het darts opnieuw enorm populair.


Heel veel mensen hebben in die periode de liefde teruggevonden voor darts. De verkoop van dartborden kende een echte boost. Heel wat mensen spelen thuis met vrienden en familie. Ikzelf heb ook de microbe te pakken en ik merk dat ik niet alleen ben. Overal in Bredene zie je borden bij de mensen thuis hangen. Ik liep al een eindje met het idee om een Darts-Kampioenschap van Bredene te organiseren. “.


Het toernooi wordt gesponsord door Dacia Center Bredene, Meester Marsepein Anthony Lams, Archery Dynamics, La Duna en Alain Lynneel. Op de foto: Kurt Vansteenkiste, Boucquez Peter, Daniel Decorte, Niki Desmit, Tjorven Lecluyse en Alain Lynneel