DE SCHOONSTE TIED VAN ‘T JOAR

0
55

De ticketverkoop van Breinings Revuutje gaat terug van start op zaterdag 1 oktober 2022 zowel online als aan de balie van het MEC Staf Versluys de prijs blijft hetzelfde als voordien10 euro per ticket.
De voorstelling van DE SCHOONSTE TIED VAN ‘T JOAR gaat dus door op:

• vrijdag 16 dec om 20u

• zaterdag 17 dec om 20u

• zondag 18 dec om 14u


Op zaterdag 1 okt zullen er enkele bestuursleden van ‘t Breiningsrevuutje van 11u tot 15u in Brasserie Staf in het Staf Versluyscentrum aanwezig zijn als er mensen vragen hebben over hun kaarten dat ze gekocht hebben van de editie die ging doorgaan in 2021.


Voor alle duidelijkheid alle tickets blijven geldig voor dezelfde dag als de dag dat je er gekocht hebt. Bv: je hebt in de tijd kaarten gekocht voor “DE SCHOONSTE TIED VAN ’T JOAR” voor de voorstelling van de vrijdag op stoelnummer 216 dan blijft je ticket geldig voor de vertoning op vrijdag 16 dec 2022 met dezelfde stoelnummer. Stel nu, je hebt tickets gekocht voor de zaterdag maar je kan dit jaar onmogelijk komen de zaterdag wegens omstandigheden dan kan je komen wisselen op 1 okt tussen 11u en 15u in Brasserie Staf als er natuurlijk nog plaats is op de dag dat je dan wenst.
Voor alle duidelijkheid we geven geen geld terug maar je kan dan wel op 1 okt je tickets achterlaten bij die info dag. Indien je dit jaar echt niet kan komen en indien we de tickets kunnen verkopen dan storten we je geld terug.Dat is een service dat Breinings Revuutje doet naar hun fans en toeschouwers.


Enkel op 1 okt kan je van 11u tot 15u je vragen komen stellen en of je kaarten ruilen nadien niet meer. Dansschool Dansstudio Severine stopte dit jaar en ’t Revuetje wil hen bedanken voor de jarenlange samenwerking. Dansschool Dansier zal vanaf nu de dans verzorgen in de Bredense Revue.