20.7 C
Bredene
zondag, 22 mei 2022

Volg ons ook op

HomeNieuwsConny Vroomen vervangt Daniel Poppe in de gemeenteraad

Artikel

Conny Vroomen vervangt Daniel Poppe in de gemeenteraad


De jaarwisseling betekent meteen ook een wissel in de CD&V-gemeenteraadsfractie. In de gemeenteraad van maandag 31 januari 2022 zal Conny Vroomen de eed afleggen als nieuw raadslid in opvolging van Daniel Poppe.
Conny Vroomen stond in 2018 voor het eerst op de lijst en belande als nieuwkomer meteen op de tweede plaats. Ze werd toen net niet verkozen, maar zetelde wel ruim twee jaar als directielid in het Autonoom Gemeentebedrijf Staf Versluys. Nu krijgt Conny de kans haar politiek engagement verder te zetten in de gemeenteraad. We wensen haar veel succes!


Beroepshalve werkt Conny voor de Stad Brugge. Daarnaast is ze momenteel ook nog verantwoordelijke callcenter in het vaccinatiecentrum van Roeselare.


Daniel Poppe zetelt in de gemeenteraad sinds 2019 maar zetelde daarvoor al twaalf jaar in de OCMW-raad. Vorig jaar verving hij ook even Kristof Vermeire als schepen. Omwille van professionele redenen zet hij nu een stapje terug, maar blijft actief binnen CD&V. We danken Daniel voor zijn gedreven inzet als mandataris de voorbije vijftien jaar.

Gerelateerde berichten

Meest gelezen op Nieuwsbredene.be

Expo Dion Impression Art

Bij Re-cycle is er van 1 juni tot 31 juli een nieuwe expo. Deze keer gaat het om "2 seconds art 21-4 and more"...

Ostends Woordenboek

Ter ere van 50 jaar Oostends Woordenboek verschijnt de 5de druk door auteur Roland Desnerck.Deze keer met een tweehonderdtal illustraties van Bredenaar Frederik Schmitt,...

Infomoment cybercrime

Computers en internet zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Jammer genoeg gebruiken criminelen dit anonieme medium dan ook heel graag om...

Volg Nieuwsbredene.be

17,624FansLike
243VolgersVolg
66VolgersVolg